AdheSE One de la Ivoclar Vivadent este un sistem adeziv autogravant si fotopolimerizabil disponibil sub forma unui creion, design ce usureaza mult etapa de bonding in realizarea restaurarilor directe cu compozite si compomeri.

Metoda asigura aplicarea adezivului in maniera economica atat in privinta duratei cat si a cantitatii materialului consumat.

Forma aplicatorului este astfel elaborata sa permita accesul ei la toate tipurile de cavitati preparate.

AdheSE One prospect

AVANTAJE:
Aplicare usoara si rapida cu VivaPen
– aplicarea AdheSe One direct in cavitatea bucala a pacientului este simpla si curata datorita design-ului canulei VivaPen. Aceasta este prevazuta cu un mecanism click pe partea laterala, asigurand confort in utilizare. Daca se impune suplimentarea cantitatii de adeziv, cu un nou click se poate aplica o noua doza de AdheSE One. Canulele dispozitivului ViVaPen sunt interschimbabile, deci creionul se poate refolosi.

Dozarea exacta economiseste material
– VivaPen aplica cu precizie cantitatea dorita din AdheSE One. Astfel, nu se inregistreaza pierderi de material. De asemenea, design-ul canulei de aplicare a creionului reduce la minim cantitatea de adeziv restant, nefolosit, ramas la baza canulei

AdheSE One poate fi depozitat la temperatura camerei
– datorita monomerilor stabili pe care ii contine materialul, AdheSE One poate fi tinut la temperatura camerei (2-28 grade) fara riscul compromiterii calitatilor sale

INDICATII:
– utilizarea adezivului in realizarea restaurarilor dentare directe cu compozite si compomeri

CONTRAINDICATII/INTERACTIUNI:
– materiale continand eugenol pot inhiba polimerizarea adezivului AdheSE One
– nu utilizati dezinfectanti oxidanti