Ketac N100 este primul nano-ionomer de sticla fotoplomerizabil pentru restaurari directe. Produsul este disponibil sub forma de pasta+pasta, fiind reprezentat de glassionomer modificat cu rasina si conceput pe baza tehnologiei cu nano-umplutura.

Ketac N100 - 3M EspeO alternativa estetica. In evaluarile clinice, peste 60% din medicii dentisti care au folosit Ketac N100 au obtinut rezultate estetice similare sau chiar superioare fata de restaurarile uzuale din material compozit.

Calitati:
Finisare excelenta: testele in vitro au demonstrat un grad de finisare mai crescut al materialului Ketac N100, comparativ cu alte produse de restaurare tip glassionomer

Estetica ireprosabila: S-au elaborat diferite nuante Ketac N100, similare cu cele ale produsului Filtek Supreme XT Universal, pentru obtinerea unor rezultate estetice corespunzatoare.

Eliberarea fluorului: produsul elibereaza fluor in cantitati semnificative, constituind totodata un mediu reincarcabil, daca este expus unor surse topice de fluor. In plus, examinarile in vitro au demonstrat abilitatea Ketac N 100 de a crea o zona de inhibitie a cariei in urma expunerii la mediul acid.

Rezistenta crescuta la uzura: produsul isi mentine calitatile estetice si se comporta bine in timp la uzura in conditii de abrazivitate crescuta.

Mixare rapida si aplicare usoara: Formula pasta + pasta a produsului se afla intr-un dispozitiv special, care asigura proportia optima a celor doua componente si mixarea rapida a acestora.

Indicatii:
– restaurari ale dintilor temporari
– restaurari tranzitionale
– restaurari reduse de clasa I
– restaurari tip sandwich
– restaurari de clasa a III-a si a V-a
– reconstituri de bont