In perioada 13 iunie – 3 iulie, peste 20 de companii de recrutare si spitale din toata Europa ii asteapta pe profesionistii din domeniul medical cu sute de job-uri la Targul Virtual.

Careers in White anunta inceperea celei de-a 8-a editii a Targului Virtual, loc in care cei care activeaza in domeniul medical pot gasi peste 500 de oferte de munca in Romania, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta, Tarile Nordice si nu numai. Timp de 3 saptamani cei care se afla in cautarea unui job sunt asteptati sa aplice online la cel mai mare targ virtual dedicat personalului medical din Europa, deschis 24 de ore din 24.

Candidatii vor avea posibilitatea sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete fara sa fie nevoie sa se deplaseze intr-o anumita locatie pentru a fi recrutati. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx acestia au acces la platforma care le pune la dispozitie job-uri pentru medici din orice specializare, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi, moase, absolventi de Medicina si multe altele.

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa se inregistreze si sa isi incarce CV-ul pe platforma pe care se desfasoara targul virtual, unde au acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Candidatii au posibilitatea sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat si astfel sa obtina toate informatiile de care au nevoie.

Pe langa salariile atractive care se situeaza intre 7000 si 9000 de Euro pe luna pentru medicii specialisti in tari precum Norvegia, Suedia, Danemarca, UK, Franta sau Germania, cei care aleg sa emigreze beneficiaza si de cursuri de limba straina, transport gratuit spre tara de relocare, traininguri, ajutor in gasirea unei locuinte, sprijin pentru relocarea intregii familii dar si posibilitatea de a prelua un cabinet medical cu tot cu pacienti de la un alt medic.

Accesul in cadrul Targului Virtual este gratuit si oricine se afla in cautarea unui loc de munca in domeniul medical poate sa aplice online la www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.careersinwhite.com.

Imagine comunicat 1 Targul Virtual