O noua editie a Targului Virtual de Joburi pentru Personalul Medical va incepe in 11 iunie si se va incheia pe 1 iulie. Cadrele medicale din intreaga lume aflate in cautarea unui loc de munca mai bun au sansa sa gaseasca sute de oferte potrivite pentru acestia.

Ce se intampla la Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical?
Unii dintre cei mai buni recrutori din intreaga Europa se vor aduna pe platforma online www.careersinwhite.com pentru a-si expune cele mai bune oferte de munca in domeniul medical. Orice candidat interesat de o oferta de munca poate sa discute online cu recrutorii si sa adreseze orice intrebare legata de locul respectiv de munca, de tara in care va fi relocat, de alte oferte sau de documentele necesare. Agentiile posteaza in mod constant oferte noi de angajare pentru profesionistii din domeniul sanatatii pe aceasta platforma, asadar exista sanse noi in fiecare zi de a gasi o oportunitate extraordinara pentru acestia.

De ce am nevoie pentru a participa la Targul Virtual?
Aveti nevoie doar de un cont pe site-ul www.careersinwhite.com si un dispozitiv conectat la Internet (laptop, PC, tableta sau telefon mobil). Puteti crea contul in cateva minute, in mod gratuit.

Cine poate gasi un loc de munca in timpul Targului Virtual Medical?
Targul Virtual de Joburi este dedicat personalului medical din intreaga lume: medici specialisti, medici rezidenti, asistente medicale, dentisti, fizioterapeuti, ingrijitori, moase si medici de familie.

Cand si unde are loc acest eveniment?
Targul de recrutare in domeniul medical are loc intre 11 iunie si 1 iulie si este un eveniment virtual, ceea ce inseamna ca totul se intampla online, pe platforma www.careersinwhite.com. Prin urmare, cei interesati se pot conecta din orice loc, pot discuta cu recrutorii si pot aplica oricand la joburile dorite. Platforma este deschisa 24 de ore din 24 si se poate accesa de oriunde din lume.

Care sunt beneficiile oferite de agentiile de recrutare in cadrul Targului Virtual de joburi pentru personalul medical?
Pe langa salariile atractive si conditiile de munca deosebite, agentiile de recrutare ofera cursuri gratuite de limba straina pentru cei ce decid sa isi schimbe locul de munca, sprijin pe perioada intregului proces de recrutare si relocare, dar si in intocmirea si obtinerea documentelor necesare, sprijin in relocarea intregii familii sau chiar vizite gratuite la spitalul sau clinica in care se ofera locul munca.

Cat costa sa cauti un loc de munca la Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical?
Evenimentul este gratuit, fara a exista vreo limita: puteti vorbi cu cati recrutori doriti si puteti aplica la mai multe locuri de munca.

Accesati www.careerainwhite.com pentru mai multe detalii.