Cabinet stomatologic in Bucuresti, o destinatie pentru fiecare
Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, este o destinatie pentru fiecare, de la copii si nepotei, pana la adolescenti, parinti, bunici si strabunici.

Motivele pentru care sa alegeti cabinetul de stomatologie Cris Smile
Variate cure dentare intr-o unica structura medicala
Specializarile medicilor nostri in ortodontie, implantologie, profilaxie dentara, endodontie, parodontologie, anestezie, chirurgie dentara, pedodontie sau estetica faciala, ne permit sa ne ocupam de orice patologie sau malformatie a cavitatii orale. In acest fel, impreuna, reusim sa gasim cele mai bune solutii pentru o estetica dentara impecabila.
Experti in terapii de stomatologie copii si adulti 
Orice reusita are la baza ani indelungati de studiu, urmati de experienta acumulata, iar satisfacerea pacientilor este garantia succesului nostru. Ne directionam obiectivele spre fiecare minima exigenta exprimata de pacientii mai mici sau mai mari si incercam sa cultivam un permanent raport de incredere cu fiecare vizitator ce paseste in cabinetul stomatologic Bucuresti Cris Smile.
Tratamente profesionale de stomatologie 
Medicii de la Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, sunt in masura sa va ofere cele mai adecvate cure stomatologice. Totodata, pacientii nostri se bucura de servicii medicale de calitate, facilitate de tehnologiile de avangarda si de experienta dentistilor ce au ales sa-si practice meseria in acest cabinet de stomatologie.
Aparatura, echipamente si tehnologii avansate 
Diagnosticarea exacta si terapiile corespunzatoare, pe masura pacientilor nostri, sunt permise de aparatura de ultima ora si de tehnologiile avansate. Astfel, curele de stomatologie nu mai sunt percepute ca o suferinta, ci mai degraba ca o solutie excelenta ce contribuie la imbunatatirea esteticii dentare si a sanatatii orale, precum si la recuperarea functiei masticatorii.
Preturi rezonabile si transparenta totala 
Fiecare pacient, indiferent de complexitatea curelor de stomatologie, este informat corect in ce priveste planul terapeutic recomandat si tarifele practicate. Pretul tratamentelor oglindesc priceperea cu care medicii nostri dentisti va ofera garantia unor rezultate impecabile. In plus, copiii si adolescentii beneficiaza nu doar de tratamente specializate de pedodontie, ci si de o tarifare redusa.
Ambient sigur pentru toti pacientii
Organizati “ca la carte”, Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, pune la dispozitia fiecarui pacient, un ambient sigur, in conformitate cu normele igienico-sanitare.

Servicii oferite

Lista completa de tratamente profesionale de stomatologie copii si adulti
1. Ortodontie 
Tratamentele noastre de ortodontie cu aparat dentar fix sau mobil, cu aparat dentar lingual sau invizibil, sunt indreptate catre corectarea malocluziilor dentare si a oaselor mandibulei sau ale maxilarului. Rezultatele finale coincid cu infrumusetarea zambetului si cu imbunatatirea functiilor orale.
2. Profilaxie dentara 
Curele de profilaxie dentara precum cele de detartraj, de fluorizare, sigilare, cu gutiere bruxism, de periaj profesional sau Air Flow, au rolul de a contribui la prevenirea maladiilor endoorale (carii dentare, boli parodontale), la albirea dentara si la intarirea dintilor.
3. Endodontie 
Prin endodontie, ne ingrijim de structura interna a dintilor, astfel incat sa salvam fiecare element dentar afectat de leziunile cariogene. Tratamentele propiu-zise presupun plombarea structurii dentare "bolnave", iar daca este nevoie, procedura este precedata si de devitalizarea dintelui.
4. Estetica dentara 
Estetica dentara este destinata aproape in exclusivitate infrumusetarii zambetului. Nu conteaza daca aveti nevoie de fatete ceramica, remodelare estetica sau de bijuterii dentare, nu are importanta daca ati ales incrustatii ceramica sau incrustatii compozit. Cele mai bune rezultate sunt permise de tratamentele noastre profesionale de estetica dentara.
5. Restaurari dentare 
Restaurari dentare, pentru ca oricine are dreptul sa beneficieze de o dantura impecabila atunci cand "mama-natura" nu a fost suficient de generoasa. Restaurarile prin punti dentare, coroane dentare sau proteze dentare permit restabilirea functiilor orale in caz de edentatie totala sau partiala.
6. Implantologie 
Tratamentele de implantologie reprezinta cea mai revolutionara tehnologie dentara ce va permite inlocuirea elementelor dentare pierdute, indiferent de tipul edentatiei. Categoria cuprinde proceduri chirugicale destinate reconstructiei dintilor: implant dentar, aditia de os, sinus lift, fast & fixed.
7. Chirurgie dentara
Tehnicile de chirurgie dentara faciliteaza reabilitarea estetica si functionala a danturii. Recurgem la extractii dentare sau la alte proceduri chirurgicale in completarea unor diferite tratamente de stomatologie. Astfel, reusim sa reabilitam estetica dentara si sa corectam anomaliile osoase si gingivale.
8. Parodontologie
Prin curele de parodontologie ne propunem sa diagnosticam, sa prevenim si sa tratam cele mai frecvente boli parodontale, incepand odata cu eliminarea factorilor cauzatori. Netratate la timp, toate maladiile ce afecteaza parodontiul (tesuturile de sustinere dentara), se pot finaliza cu inflamarea gingiilor si cu pierderea dintilor.
9. Pedodontie 
Tratamentele noastre de pedodontie sau de stomatologie pediatrica se adreseaza tuturor copiilor cu dinti de lapte. Prin curele acestei categorii, intentionam sa tratam bolile ce afecteaza cavitatea orala a copiilor. De asemeni, ne dorim sa informam copiii si parintii despre importanta pe care o are igiena dentara inca din primii ani de viata.
10. Anestezie 
Pentru multi pacienti, tratamentele stomatologice reprezinta o destinatie de neatins fara anestezie (inhalosedare si sedare generala IV asistata de medic ATI). Evenimentele traumatice din trecut sau pur si simplu frica de dentist nu fac decat sa contribuie la amanarea curelor necesare si, implicit, la agravarea maladiilor aparatului dentar.
11. Estetica faciala
In lumea in care traim, estetica faciala are o importanta ce nu poate fi contestata. Imbatranirea prematura a pielii (manifestata prin riduri sau imperfectiuni ale fizionomiei si in special ale buzelor) are un "leac" ce se numeste acid hialuronic injectabil. Procedura, total neinvaziva, este finalizata cu umplerea ridurilor sau / si cu remodelarea si marirea volumului buzelor.
Nu pierdeti ocazia sa va recapatati surasul pierdut sau pe care nu l-ati avut niciodata! Tratamentele dentare de la Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti reprezinta cea mai buna alternativa pentru ameliorarea functionalitatii danturii si pentru infrumusetarea zambetului!