Clinica 24/7 Dental îşi propune să reinventeze domeniul stomatologic, iar în acest scop vine în întâmpinarea pacienţilor cu servicii stomatologice de cea mai bună calitate, susţinute de o echipă profesionistă şi de un ambient confortabil şi prietenos, caracterizat printr-o arhitectură unică şi o paletă de culori calde.

    Locaţia în care ne găsiţi, transformă rutina şi monotonia unei vizite la medicul dentist într-o relaxantă plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei (lângă fostul magazin Bucureşti). În plină era a vitezei şi a construcţiilor grandioase puternic promovate, noi aducem o mică parte din spiritul vechi de altă dată, unde istoria a rămas parcă neschimbată şi unde oamenii nu uitau să-şi zâmbească fie şi pentru câteva clipe. Ambientul cald şi prietenos în care ne desfăşurăm activitatea poartă amprenta unui stil nonconformist, vibrant şi tineresc îmbinat totodată cu rafinamentul şi eleganţa design-ului arhitectural specific zonei centrale.

    Pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor noştri, perseverăm în efectuarea cu corectitudine şi profesionalism a tuturor tratamentelor, în alegerea celor mai bune materiale, a celor mai buni tehnicieni dentari şi în finalizarea unor lucrări de cea mai bună calitate.

   Gama de servicii stomatologice cuprinde: estetică dentară, implantologie, chirurgie orală, ortodonţie protetică dentară, tratamente endodontice , profilaxie, parodontologie, radiologie, urgenţe.

    Tratamentele de calitate sunt realizate de o echipă de medici stomatologi cu o calificare excelentă şi cu experienţă de lucru internaţională , intreagă activitate a clinicii fiind condusă de Dr. Lorelei Nassar, medic chirurg şi implantolog cu o experienţă de peste 21 de ani şi formare profesională în Israel. Deoarece dorim să ţinem pasul cu tot ce este mai nou în domeniu, medicii noştri sunt în permanenţă instruiţi atât în ţară cât şi în străinătate, fiind la curent cu noutăţile prin participarea la cursuri şi congrese.

    Finalizarea cu succes a oricărui tratament stomatologic este tinţa noastră, iar satisfacţia pacienţilor reprezintă cea mai mare mulţumire pentru noi.

La 24/7 Dental pacienţii din alte ţări se simt ca la ei acasă, medicii noştri fiind vorbitori de limba engleză, franceză, ebraică, spaniolă, arabă şi germană.

Pentru că suntem conştienţi de faptul că timpul este preţios, clinica 24/7 Dental este disponibilă Non-Stop.