Deva Dent este un cabinet stomatologic din Deva ce va ofera o intreaga gama de servicii stomatologice la standarde Europene! Un zambet sanatos este un zambet frumos. Contactati-ne pentru o consultatie de specialitate, iar noi venim cu solutia ideala pentru dumneavoastra!

Servicii oferite

In clinica dentara DEVA DENT utilizam cele mai noi tehnici dentare si cele mai bune metode pentru rezultate deosebite atat din punct de vedere calitativ cat si pentru o mai mare durabilitate a lucrarilor realizate. Astfel, fie ca e vorba de tratament dentar cu programare sau urgente stomatologice, dumneavoastra aveti confidenta serviciului dentar executat cu maxim de profesionalism la preturi accesibile. Oferim garantie reala de 1 an de la data efectuarii lucrarii in cazul aparitiei unor probleme de ordin mecanic (rupturi, sparturi, fisuri, etc ) in conditiile utilizarii lucrarii dupa indicatiile medicului dentist Echipa noastra de medici dentisti a facut o pasiune din dorinta de a se documenta si a se informa cu privire la noile materiale, proceduri si manopere aparute in practica dentara, in ideea de a furniza cele mai actuale, durabile si sigure servicii dentare.

Experienta vasta a medicilor nostri dentisti concretizata in numeroase si deosebite cazuri clinice, dotarea tehnologica moderna a cabinetelor stomatologice, echipamentele moderne de sterilizare si igienizare a instrumentarului dentar si a suprafetelor, toate acestea asigura un serviciu stomatologic la cel mai inalt nivel, iar dumneavoastra aveti certitudinea ca tratamentul dentar de care beneficiati in cadrul clinicii noastre stomatologice este conform unui standard superior si realizat in conditii exigente de igiena si profesionalism. „Alegeti un zambet sanatos” si vizitati Clinica Dentara Deva Dent pentru a beneficia de un tratament adecvat si fara durere si bucurati-va de intreaga noastra experienta si de serviciile dentare complete pe care le oferim. Programati-va acum la o consultatie si aflati de la unul dintre specialistii nostri statusul dumneavoastra dentar.