jocuri-cu-dentisti

Cu totii stim cat de greu este sa ii convingem pe cei mici sa se spele pe dinti macar de 2 ori pe zi cat ar fi indicat, motiv pentru care lumea virtuala a venit in sprijinul nostru printr-un joc online foarte atractiv pentru copii pe care cu siguranta il vor iubi.

Ei bine, aplicatia flash este disponibila pe site-ul Jocuri-Friv.ro din categoria jocuri cu dentisti: http://www.jocuri-friv.ro/jocuri-cu-dentisti.html si este o aplicatie 100% gratuita care ii va invata pe cei mici sa aiba grija de sanatatea orala a acestora.

Mai intai jocul ii va pune copii sa isi perie dintii cu periuta de dinti, sa si-i curete, dupa care va trebui sa selecteze dintii si maselele cu probleme si anume acelea care sunt cariate si sa incerce sa le rezolve. Folosind turbina dentara va trebui sa cureti dintii si maselele de carii dupa care sa incepi sa plombezi urmarind pas cu pas indicatiile din joc.

Interactivitatea jocului vine o data cu timpul care este afisat pe un cronometru astfel incat sa te grabesti pe cat posibil sa tratezi cat mai multi pacienti pentru a obtine bonusurile oferite de aceste jocuri.

Aplicatia a fost creata de dentisti, motiv pentru care dentistii de profesie pot sta linistiti avand in vedere acest joc, deoarece s-au luat in calcul toate efectele pe care astfel de aplicatii le-ar putea crea copiilor.