Careers in White International cunoscut in Romania ca si Cariere in Alb anunta ca duminica 21 decembrie este ultima zi in care personalul medical din intreaga lume isi poate gasi jobul dorit prin intermediul targului virtual.

Careers in white

Ofertele salariale de top raman cele pentru doctori si asistenti medicali. Astfel, un doctor poate primi pana la 150.000€ brut pe an, in functie de tara unde aplica, specializarea medicala si nivelul de experienta, iar un asistent medical se poate astepta la oferte de pana la 44.000€ brut pe an.

Numarul tarilor in care personalul medical poate sa aplice este si el foarte mare. Incepand de la oferte din nordul Europei: Danemarca, Norvegia, Suedia, pana la vestul si centrul Europei: Anglia, Irlanda, Germania, Austria, Elvetia, Franta, si chiar si in Orientul Mijlociu in Arabia Saudita, Dubai si Abu Dhabi.

”Am creat aceasta platforma ca sa facilitam experienta unui targ de cariere real. Candidatii pot accesa direct compania recrutoare dorita si au posibilitatea de a comunica cu acestia in timp real prin intermediul Chat-ului care este incorporat in platforma. Pe langa asta, acestia pot vedea informatii legate de firma recrutoare cat si secvente video despre acestia pentru a le dovedi cat de incredere este postul pe care acestia il ofera.” declaraBogdan Covaliu, Manager General.

Avantajele pe care platforma le ofera sunt multe. Candidatii pot economisi timp prin rapiditatea platformei si in timp ce isi cauta job-ul perfect, acestia au siguranta datelor personale. Cu ajutorul unei conexiuni la internet, participantii targului pot purta conversatii private cu recrutorii in totala confidentialitate si confort iar aceste avantaje au ajutat deja peste 3000 de candidati sa isi gaseasca locul de munca visat.

Unele companii de recrutare ofera chiar si ajutor in a gasi loc de munca pentru sot/sotie, in cazul in care se solicita aceasta, sau a unei anumite scoli pentru copii. De asemenea, in functie de tara solicitata, exista posibilitatea de a se oferi cursuri de limba pentru intreaga familie.

Parteneri media ai evenimentului: Bestjobs, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Pharma Business, Ziarul MF, Explore Medicine TV, Medipedia, eMedic.ro, Blog de Medicinisti, Medical Manager, Dentistul.info, Televiziunea Medicala, WorkStickers, Career Jet, Kvarner News, Parinti Clujeni, Parinti Romania.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului.

Careers in White International – www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx – contact[@]careersinwhite.com