BiOTEC Dental Implants System LTD (Israel) este un lider mondial in domeniul implanturilor dentare. Compania este producatoare si distribuitoare de Implanturi dentare din 2005.

BiOTEC Dental este un partener strategic la nivel global cu firme internationale de renume. Implanturile sunt fabricate in Israel, si distribuite atat pentru pietele locale si internationale. Lucrand in conformitate cu standardele internationale, produsele noastre sunt autorizate de catre cele mai importante institutii medicale.

Avantajele utilizarii sistemului BiOTEC Dental

– succesiunea minima a frezelor in scopul prevenirii incalzirii excesive a osului, favorinzand biointegrarea implantului;

– structura unica a implantului BiOTEC ofera stabilitate 360;

– angulatia din registrul cervical al implantului BiOTEC permite reconstruiri estetice in zona anterioara.

– Design-ul implantului favorizeaza utilizarea cu success a sistemului BiOTEC in situatii dificile;

– segmentul Narrow Implant (ARP si ARC) reprezinta solutia optima cand se urmareste conservarea osoasa mai ales in cazuri de creasta osoasa deficitara;

– calitatea titaniului Ti6AL4VELi confera sistemului BiOTEC Dental garantia biointegrarii pe termen lung;

– structura hexagonala interna cu proprietatea sa anti-rotationala.

– Implantul BiOTEC foloseste un proces riguros de curatare pentru linia implantara garantand conservarea structurii si suprafetei la standare de cea mai inalta calitate. Toate produsele liniei BiOTEC Dental parcurg un proces multi-stage inainte de a primi autorizatia de comercializare.