Experienta

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatii.
Colaboram cu o echipa de profesionisti include specialisti din toate specialitatile dentare.

Aparatura/Materiale

Datorita preocuparii permanente si a dorintei de perfectionare, personalul cabinetului nostru de stomatologie este intotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale si metode de tratament prin participarea continua la congrese si manifestari stiintifice.
Fiecare tratament si tehnica utilizata in cabinet se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena iar dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, permitand tratamente medicale si estetice de o inalta calitate.

Principii

RESPECT PENTRU SANATATEA SI TIMPUL PACIENTILOR NOSTRII
Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii.

De aceea, misiunea numarul unu a fiecarui specialist din echipa noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Vom dedica timpul necesar, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte, si avem grija sa respectam ora de programare. Pentru pacientii inregistrati in cabinetul, urgentele medicale sunt tratate preferential.

COMUNICARE Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialistilor si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament.

Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

RESPONSABILITATE Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ onestitatea, confidentialitatea si etica.

EXCELENTA IN SERVICIILE STOMATOLOGICE Suntem determinati sa aplicam cele mai inalte standarde de profesionalism in tot ceea ce facem. Angajamentul nostru pentru perfectionare continua reprezinta baza excelentei profesionale.

Servicii oferite

Consultatii : de specialitate cu realizarea planului de tratament, educatie de igiena orala

Endodontie: tratamentul afectiunilor pulpei dentare, obturatii radiculare

Estetica dentara: albirea dintilor, lucrari protetice din ceramica; zirconiu; obturatii (plombe) de culoarea dintelui

Implantologie si Chirurgie orala: implant dentar si operatii cu lambou

Parodontologie: terapia bolii parodontale (a gingiilor)

Stomatologie pediatrica: tratamente stomatologice pentru copii