INCOGNITO este un sistem ortodontic modern, invizibil si reprezinta varianta ideala de tratament ortodontic pentru persoanele active, care isi doresc sa obtina un zambet perfect intr-un mod discret.

Aparatul dentar INCOGNITO este un aparat dentar fix ce se aplica pe fetele interne ale dintilor, lucru care il face aproape invizibil din exterior. Acest sistem ortodontic modern poate corecta problemele de ocluzie aproape la fel de eficient ca un aparat clasic si este potrivit copiilor peste 12 ani, adolescentilor dar si adultilor

Sistemul ortodontic INCOGNITO este personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Atat bracket-urile cat si arcurile acestui sistem sunt din aliaj de aur si sunt confectionate pentru fiecare pacient in parte dupa analiza computerizata a amprentei dentare. Acestea sunt realizate printr-o tehnologie moderna numita CAD/CAM.

Spre deosebire de bracket-urile clasice, cele INCOGNITO se adapteaza perfect pe dinti, sunt extraplate – ceea ce inseamna ca pacientul se va acomoda rapid cu ele si nu vor provoca dificultati majore in vorbire.

Aparat dentar invizibil