Prin rubrica intitulata “Termenii si conditii” se stabilesc conditiile pe care trebuie sa le respecte orice vizitator ce acceseaza prezentul site.

Pentru utilizarea siteului dentistul.info si a serviciilor oferite de acesta, este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile ce urmeaza a fi specificati, in totalitate. Continuarea vizitei pe site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de catre dentistul.info.

Descriere
Siteul dentistul.info pune la dispozitia vizitatorilor sai informatii despre cabinete si clinici stomatologice, cabinete de radiologie dentara, laboratoare de tehnica dentara, furnizori de produse stomatologice si despre serviciile oferite de acestea si va ajuta sa localizati cele mai apropiate cabinete dentare. Pe langa aceste detalii, vizitatorii prezentului site, se pot informa pe marginea materialelor informative oferite.

Copyright
Continutul dentistul.info nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul in prealabil.

Imaginile si videoclipurile prezente pe acest site, atat din articole cat si cele din cadrul prezentarii unitatilor inscrise nu ne apartin, ele sunt proprietatea celor care detin drepturi de ©Copyright.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe dentistul.info violeaza drepturile de ©Copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii folosind una din metodele de contact puse la dispozitie.

dentistul.info nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul evaluarilor publicate de pacienti si isi rezerva dreptul de a sterge acele comentarii cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violenta.

Creare cont dentistul.info. Obligatii
dentistul.info pune la dispozitia clientilor si/sau vizitatorilor sai posibilitatea de a crea cont pentru a inscrie o unitate sau pentru a publica articole. Totusi, pentru beneficia de aceste privilegii, la inscriere va rugam sa:
– oferiti date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre cabinetul/compania pe care il/o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare corespunzator fiecarui tip de cont;
– actualizati, atunci cand este cazul, datele unitatilor inscrise de dumneavoastra pentru a fi reale, exacte si complete;

In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sau sunt incomplete, dentistul.info isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra. Odata inscrisi in baza de date, administratorii siteului isi rezerva dreptul de a trimite la adresele corespunzatoare contului dumneavostra mesaje de informare si/sau promotionale.

Protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, dentistul.info va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori.

Modificarea rubricii “Termenil si Conditii”
dentistul.info isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii siteului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile dentistul.info ori prin accesarea siteului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea siteului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite de prezentul site.

Alte informatii
Exista posibilitatea sa va confruntati cu o situatie: unitatea dvs exista deja in listele noastre, dar nu ati introdus-o dvs. Editorii site-ului sau alta persoana au introdus informatii privind cabinetul dvs. Ca proprietar, aveti dreptul sa administrati aceste date. Reinscrieti cabinetul folosind butonul ‘Inscrie unitate’ iar noi vom anula ulterior vechea prezentare.
In cazul in care doriti stergerea unitatii dumneavoastra de pe acest site, va rugam sa ne contactati iar noi vom da curs cererii dumneavoastra in maxim 24 de ore.

Pentru orice problema, nelamurire sau observatie, ne puteti contacta astfel:
– trimiteti email la una din adresele: dentistul.info@gmail.com, contact@dentistul.info;
– folositi sectiunea CONTACT din meniul de navigare.

termeni-si-conditii