Oral-B Professional 7000 by Braun este periuta de dinti electrica cea mai performanta a celor de la Oral-B, care, datorita inginerilor germani, este inamicul nr. 1 al placii bacteriene. Este o periuta de dinti care ajunge la viteza maxima mai rapid decat o masina sport performanta, are sapte functii independente si executa pana la 800 de perieri pe secunda. Pe scurt, este periuta care este construita pentru performanta.

PERFORMANTA SI CARACTERISTICI
Oral-B Professional 7000 se remarca prin:
– dispune de sase moduri de periere performante: Daily Clean (curatare zilnica), Deep Clean (curatare profunda), Whitening (Albire), Massage (Masaj), Sensitive (pentru dinti si gingii sensibile) si Tongue Cleaning (pentru curatarea limbii);
– triplu-senzor de presiune sofisticat care are rolul de a anunta utilizatorul cand exercita o presiune prea mare asupra dintilor si gingiei,incetinind automat pulsatiile si oscilatiile capatului de periere pentru a nu traumatiza;
– efectueaza 40.000 pulsatii si 8.800 oscilatii pe minut, ceea ce se traduce printr-o igienizare extrem de buna a intregii cavitati orale;
ghidul wireless SmartGuide ce are rolul de a anunta in timp real informatii despre modul, timpul si zona de periere;
– conceput special pentru a rezista la presiuni de pana la 500 milibari;
– fabricat din materiale high-tech;
– datorita ingineriei germane a celor de la Braun, ajuta la indepartarea placii bacteriene cu pana la 300% mai eficient, fata de un periaj manual;
– Oral-B este marca de periute nr. 1 recomandata de catre medicii dentisti.

Comparativ cu alte periute electrice de top, Oral-B 7000 tine pasul cu tehnologia si poate fi conectat cu ajutorul Bluetooth v4.0 la aplicatia Oral-B pentru telefoanele mobile, astfel veti sti in permanenta daca periajul efectuat este corect si suficient.

ACCESORII INCLUSE
Pretul ceva mai mare comparativ cu alte produse din aceeasi categorie este justificat prin multitudinea de accesorii incluse in pachet: patru capete de periaj – un capat 3D White, doua capete Sensitive si unul Floss Action, incarcator cu suport, un ghid inteligent Smart Guide, manerul Oral-B Professional 7000 si suportul pentru calatorie.

Periuta poate fi achizitionata in doua culori: Black sau White.

CONCLUZIE
Desi pretul este unul destul de mare, el este unul corect pentru o periuta ca Oral-B Black 7000. Este confectionata din materiale de calitate superioara, are un design elegant si placut, dispune de tehnologie premium (Smart Guide, Bluetooth) si programe de periere pentru toate categoriile de persoane.

Oral-B 7000 este o investitie buna in sanatatea orala pentru toata familia – avand capete interschimbabile, poate fi folosita de toti membrii familiei.

PAREREA UTILIZATORILOR*

ANONIM
Un design de calitate. Produsul include si un kit de calcatorie foarte util. Este de departe cel mai bun produs pe care l-am utilizat pana acum.
PRO: Un design de calitate. Produsul include si un kit de calcatorie foarte util. Este de departe cel mai bun produs pe care l-am utilizat pana acum
CONTRA: Pretul foarte mare.

Razvan
Am achizitionat aceasta periuta electrica cu ceva retineri vizavi de pretul destul de ridicat, dar in momentul in care am primit-o am realizat ca e best buy-ul din ultimii 5 ani. Am doar cuvinte de lauda despre acest produs!! Made in Germany, in ziua de azi rar mai gasesti ceva fara Made in China, Indonesia, etc. SmartGuide-ul este o idee foarte buna, iti indica timpul de periaj… M-a facut sa realizez ca tocmai aici greseam pana acum, nu respectam cele 2 minute (minim).
Una peste alta, este un super produs! Stiu ca pretul este destul de mare, dar credeti-ma, face fiecare Leu!

* Parerile utilizatorilor provin din mesajele primite folosind campurile de mai jos, dar si de pe alte site-uri de specialitate romanesti.