Cel mai dur inamic al placii dentare: perii foarte fini ai periutei Curaprox 5460

Probabil afirmatia poate parea paradoxala, dar este cat se poate de reala. Nu avem nevoie de o perie dura pentru a indeparta placa bacteriana de pe dinti si gingii.

Periuta de dinti Curaprox 5460De ce perii periutei Curaprox 5460 arata in acest fel si de ce sunt atat de soft, delicati si eficienti? Cea mai importanta parte a periutei de dinti sunt perii acesteia. Periutele Curaprox, spre deosebire de alte branduri, nu au perii realizati din nylon, ci dintr-un material foarte fin, denumit CUREN®. Acest material, patent al companiei Curaprox, permite perilor sa fie foarte fini pentru a nu cauza nicio trauma gingiilor si pentru a realiza un periaj foarte delicat si placut.

Curatare eficienta multumita suprafetei foarte dense creata de peri CUREN®
Sprafata de curatare este formata din multi, chiar foarte multi peri; in total sunt 5460 de peri foatre fini, cu o grosime de 0,10 mm, care realizeaza un periaj foarte fin. Rezultatul este o suprafata eficienta de curatare si un capat foarte compact care ne ajuta sa ajungem in toate zonele cavitatii bucale.

Prin comparatie

O periuta obisnuita de dinti are intre 500 – 800 de peri, in cel mai bun caz ajunge la 1000 de peri aranjati in diferite moduri. Asadar, miile de filamente asezate foarte dens, realizate din CUREN® fac diferenta. Poti afla foarte usor cati peri ai in periuta Curaprox pe care o folosesti, codul acesteia indica numarul de peri (ex. 5460/3960/1560). Cu cat numarul este mai mare cu atat este periuta mai delicata cu gingiile tale.

In cazul unei periute obisnuite, cu aproximativ 500-800 de peri, exista spatiile considerabile intre smocurile de peri si astfel in cursul periajului pe suprafetele dentare ramane un numar mare de bacterii continute de placa dentara. Periutele CURAPROX indeparteaza si sparg structura placii dentare cu mai mare eficienta din cauza numarului mare de peri.

Periuta de dinti Curaprox 5460 Peri desiPeri periuta normala

Cap mic si compact

In cavitatea bucala exista mai multe regiuni la care se ajunge greu cu anumite periute de dinti: in spatele ultimilor molari de pe arcada superioara, pe interiorul dintilor frontali superiori si inferiori. Toate tipurile de periute CURAPROX au un design care permite atat accesul mai simplu in acele zone, cat si executarea corecta a miscarilor de curatare. Toate acestea datorita capatului de curatare mic si compact.

Periuta de dinti Curaprox 5460 Peri

Maner confortabil

Forma octogonala a manerului ne ajuta sa folosim o tehnica de periaj corecta, prin aplicarea capului  periutei in unghi de 45 de grade cu filamentele orientate spre gingie, si cu jumatate din latimea periei situata pe dinti, iar cealalta jumatate pe gingie.

Periuta de dinti Curaprox 5460 Roz

La multiplele calitati ale periutei CURAPROX se adauga si forma octogonala a manerului, care permite pozitionarea corecta si fara mare efort a periutei in unghiul corect, jumatate pe gingii, jumatate pe dinti. In acest fel nu doar dintii sunt curatati, ci si marginea gingiei, precum si santul gingival din jurul dintilor. Curatarea se realizeaza delicat, eficient si in intregime atraumatic.