Între 6 și 8 aprilie, la Romexpo, va avea loc cea de-a 35-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România.

Pe parcursul ediţiei de primăvară DENTA 2017, vizitatorilor specialişti li se vor prezenta echipamente si tehnologii noi, dezvoltate în domeniul medicinei şi tehnicii dentare. Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona: aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale, oferite doar pe parcursul expoziţiei.

La eveniment sunt aşteptate sa expună peste 40 de companii, provenite cu predilecție din țările care au participat la majoritatea edițiilor anterioare ale evenimentului: Bulgaria, China, Franța, Italia, România, Singapore.

Diversitatea tematicii DENTA 2017 este dată de progresul înregistrat în stomatologia românească și nevoile unei piețe în continuă creștere. Astfel, la Romexpo, pe perioada expoziției, își prezintă noutățile și ofertele speciale producători, importatori și distribuitori de:
• cabinete de medicină dentară și de produse necesare acestora: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice;
• echipamente, instalații, materiale, instrumentar pentru laboratoare de tehnică dentară;
• produse de igiena orală.

De la expoziție nu lipsesc companiile care oferă: service pentru echipamente, sisteme de procesare date clienți, sisteme de organizare a cabinetelor și laboratoarelor dentare, media, publicitate, literatură de specialitate.

Pe lângă componenta expozițională, DENTA cuprinde și partea de simpozioane, conferințe și seminarii menite să informeze personalul medical din stomatologie despre noutățile din domeniu.

Atfel, în cadrul DENTA se vor desfăşura o serie de conferințe, cursuri teoretice cu demonstraţii practice și hands-on, la care vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendinţele şi viitorul stomatologiei. Aceste evenimente conexe au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate.

Mai multe informaţii despre ediția de primăvară a DENTA, inclusiv programul manifestărilor conexe (conferințe, seminarii, prezentări și demonstrații practice) evenimentului
se regăsesc pe www.denta.ro și pe pagina de Facebook Denta.Romexpo

Program de vizitare DENTA:
6-8 aprilie 2017: între 10.00 și18.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/oră

În același timp cu DENTA, la Romexpo se desfăşoară şi Târgul internaţional de medicină şi farmacie – ROMMEDICA (www.rommedica.ro).