Sanatatea orala este una esentiala pentru buna functionare a organismului uman, de aceea atunci cand vrem sa ne ingrijim sau sa ne tratam dantura, fiecare dintre noi dorim sa gasim acel medic stomatolog care sa ne ofere cele mai bune tratamente.

Mediul online reprezinta astazi o sursa buna de informatii despre o varietate de servicii si produse. Acest lucru este valabil si in domeniul dentar, multe cabinete stomatologice investind in metode de promovare online pentru a fi gasite rapid pe internet si a-si crea o identitate online.  Aceste informatii sunt utile potentialilor pacienti, ajutandu-i sa-si contureze o prima parere despre un dentist si sa aleaga cabinetul potrivit pentru nevoile lor.

Atunci cand vrem sa alegem un medic stomatolog trebuie sa tinem cont de cateva aspecte:

  • Calitatea costa. Unul dintre primele lucruri pe care vrem sa le aflam atunci cand suntem pe cale sa apelam la anumite servicii este pretul. Un dentist care foloseste materiale de calitate si asigura garantia lucrarilor sale va avea tarife mai mari, dar cand vorbim despre servicii dentare calitatea este mult mai importanta.
  • Aparatura si igiena cabinetului stomatologic. Are aparatura necesara pentru tratamentele care te intereseaza? Igiena este un element foarte important intr-un cabinet stomatologic, intereseaza-te daca aceste norme sunt respectate in cabinetul respectiv.
  • Respectarea programarilor. Este un semn bun atunci cand un dentist are multi pacienti, dar este neplacut sa astepti cu orele, in ciuda programarii pe care ti-ai facut-o. Un dentist bun stie sa-si respecte pacientii si ii programeaza astfel incat sa ii poata primi la ora stabilita.
  • Comunicarea cu pacientii. Este gata sa te asculte si sa-ti prezinte problemele, optiunile de tratament, recomandarile lui?

Pentru a ajunge la un dentist in care sa avem incredere trebuie sa avem in vedere aceste elemente. Recomandarile prietenilor sau parerile apreciative/critice de pe internet ale pacientilor pot sa ne ajute de asemenea sa facem alegerea potrivita.

Mult succes si nu uitati sa impartasiti experientele voastre!