Oral-B este una din companiile ce produc cele mai populare periute de dinti electrice existente pe piata noastra dar si la nivel mondial. Una din periutele de top este si periuta de dinti Oral B Triumph D5000, despre care puteti citi mai multe detalii accesand acest articol.

La fel ca o periuta de dinti manuala, capetele periutelor de dinti electrice trebuiesc inlocuite o data la trei, maxim patru luni de la prima folosire deoarece perii acestora se tocesc iar eficienta periajului dentar scade. In plus, la baza perilor capetelor periutelor, se gasesc numeroase bacterii ce nu sunt deloc benefice dintilor si gingiilor, mai ales daca persoana in cauza prezinta un sistem imunitar scazut.

Chiar daca exista mai multe modele de periute de dinti Oral-B, capetele acestora sunt fabricate in asa fel incat sa se potriveasca la fiecare dintre acestea, indiferent daca detineti un model de periuta mai ieftin sau unul mai scump.

Cele mai folosite capete de periuta, sunt:

  • capatul de periuta Braun Oral-B TriZone;
  • capatul de periuta Braun Oral-B Precision Clean;
  • capatul de periuta Braun Oral-B 3D White;
  • capatul de periuta Braun Oral-B Floss Action;
  • capatul de periuta Braun Oral-B Sensitive;
  • capatul de periuta Braun Oral-B pentru copii.

Rezervele pentru periuta de dinti pot fi cumparate atat din magazinele online cat si din farmacii.

Accesorii Braun Oral-B

Daca doriti sa cumparati rezerve pentru periuta dumneavoastra de dinti, puteti accesa urmatoarea adresa de internet, ce va va redirectiona catre unul dintre cele mai populare magazine online: Accesorii Braun Oral-B.