Image Targ VirtualFaima medicilor romani ca fiind buni profesionisti s-a raspandit foarte mult in ultimii ani, motiv pentru care tot mai multe spitale si clinici din afara tarii sunt in cautarea lor. Daca la mare cautare sunt inca medicii romani in unitatile medicale din Europa, mai nou, spitale si clinici din Statele Unite ale Americii si chiar America Latina ii doresc pe  medicii si asistentii medicali romani.

Pentru job-urile din America Latina, cele mai cautate specializari sunt cele de cardiolog si cardiolog pediatru, ginecolog, neonatolog, specialist medicina interna, medic urgentist, chirurg pediatru, medic chirurgie toracica, pediatru sau anestezist in tari precum Columbia si Chile. In schimb, in Statele Unite ale Americii la mare cautare sunt asistentii medicali europeni.

Job-urile pentru acestia sunt disponibile in cadrul Targului Virtual de cariere in domeniul medical de pe platforma www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx si sunt foarte variate iar unitatile specializate le ofera o multime de beneficii celor care aleg o astfel de optiune. Pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte o cariera peste Ocean trebuie sa stie ca pot beneficia pe langa un salariu atractiv si de suport in gasirea unei locuinte sau a unei scoli pentru copii, obtinerea Vizei și a permisului de sedere, cursuri gratuite de limba straina, contracte de munca permanente si nu in ultimul rand, conditii de munca la cele mai inalte standarde.

Targul Virtual de cariere pentru personalul medical are loc pana in 3 iulie, online, pe platforma www.careersinwhite.com si permite celor care doresc sa aplice la unul din job-urile disponibile sa faca acest lucru chiar de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete fara sa fie nevoie sa se deplaseze intr-o anumita locatie pentru a fi recrutati. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx acestia au acces la platforma care le pune la dispozitie job-uri pentru medici din toate specializarile, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi, moase, absolventi de Medicina si multe altele, atat in SUA si America Latina, dar si din tari precum Romania, Marea Britanie, Franta, Irlanda, Germania, Norvegia, Suedia sau Danemarca.

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa se inregistreze si sa isi incarce CV-ul pe platforma pe care se desfasoara evenimentul, si unde au acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Candidatii au posibilitatea sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat si astfel, sa obtina toate informatiile de care au nevoie.

Accesul in cadrul Targului Virtual este gratuit si oricine se afla in cautarea unui loc de munca in domeniul medical poate sa aplice online la www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.careersinwhite.com