Clinica Stomatologică Rana Art Dent a fost înființată în anul 2006. În prezent, Rana Art Dent dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu aparatură nouă şi performantă. Ca să ajungi la cabinetul stomatologic din sectorul 4, ai nevoie de 2 minute de la staţia de metrou Tineretului sau 10 minute de la staţia Timpuri noi.

Echipa de medici are pregătire profesională continuă şi foloseşte materiale şi tehnologie medicală de ultimă generaţie. Ei îţi garantează calitatea şi profesionalismul pentru orice fel de tratamente stomatologice pentru copii şi adulţi. Aici, poţi să alegi dintre servicii de albire dinţi, fluorizare, chirurgie dentară, stomatologie laser, implanturi dentare sau aparate dentare ori detartraje profesionale.

Rana Art Dent dispune şi de un laborator de tehnică dentară propriu, care este dotat cu echipamente de ultimă generaţie, printre care şi cel de frezare de precizie în tehnica CAD/CAM. Aici, tehnicienii noştri au grijă ca lucrările protetice fixe şi mobile să fie precise şi impecabile, pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet perfect şi confortabil. Acest tip de frezare face ca lucrarea ta să fie gata în două – patru zile, în loc de o săptămână. Laboratorul se află în clădirea cabinetului stomatologic.

Servicii oferite

Stomatologie Copii

Albire Dinți

Fluorizare

Chirurgie Dentară

Implant Dentar

Stomatologie Laser

Obturații Dentare

Aparate Dentare

Detartraj

Coroane Dentare