Clinica Magic Elite Dent asigura toate serviciile intr-un singur loc. Dotate toate cele 3 cabinete stomatologice, dar si cabinetul de radiologie dentara digitala cu aparatura performanta, intr-un ambient de exceptie, fac ca tratamentul sa se desfasoare intr-un mediu placut si relaxant cu rezultate de succes. Echipa medicala pregatita oricarei situatii,comunicativa si prietenoasa,ajutata de tehnologia moderna si noua a aparaturii, va inlatura orice nesiguranta legata de manopera medicala.

Materialele stomatologice de prima clasa,fac ca tratamentele sa prezinte o rezistenta si durata de viata mai mare.Iar centrul radiologic aflat in incinta clinicii va scuteste de timpul pierdut pe drum pentru realizarea radiografiilor,in vederea stabirilii unui plan de tratament personalizat. De asemenea metodele inovatoare de tratament(folosirea digai dentare,apex locator,rx retroalveolar,fiziodispenser,camera intraorala etc) micsoreaza perioada realizarii interventiei,astfel petreceti mai putin timp in cabinetul stomatologic.

O atentie deosebita acordam si sterilizarii instrumentarului. De aceea,cabinetul de sterilizare respecta normele europene,iar sterilizarea se produce electronic,cu control maxim asupra calitatii.

Magic Elite Dent se caracterizeaza prin perfectiune,devotament si totalitatea serviciile!

Va asteptam,

Echipa Magic Elite Dent.

Servicii oferite

Servicii medicale complete:

-consult multidisciplinar si plan de tratament personalizat pe baza radiografiei efectuate in incinta clinicii.

-tratamente efectuate prin metode moderne(diga dentara,apex locator,rx retroalveolara,camera intraorala etc)

-lucrari fixe si mobile

-ortodontie

-estetica faciala

-implantologie

-chirurgie orala

-radiologie dentara digitala