Omnia DentalClinica Omnia Dental ofera tuturor celor care aleg sa se trateze aici servicii de cea mai inalta calitate si dispune de cei mai buni specialisti in domeniu. Tratam fiecare caz cu atentie maxima si asiguram un tratament eficient si fara durere pacientilor care ne incredinteaza sarcina de a le trata problemele stomatologice pe care ei le au.

Cu o echipa de specialisti foarte bine pregatiti si plini de entuziasm, clinica Omnia Dental ofera tututor pacientilor, indiferent de varsta fiecaruia, siguranta si linistea de care acestia au nevoie la fiecare tratament pe care il fac la clinica noastra.

Pentru o clinica stomatologica e importanta increderea pe care pacientii o au in profesionalismul medicilor care lucreaza in ea. Suntem incantati sa avem pacienti nu numai din Bucuresti si Romania, ci si din strainatate, rezultatul foarte bun al tratamentului primit de fiecare vorbind de la sine pentru standarul ridicat la care am ajuns.

Cei care au afectiuni parodontale pot apela cu toata increderea la specialistii nostri si vor gasi mereu solutiile potrivite din domeniul stomatologiei, implementate prin folosirea celor mai bune tehnici si materiale.

Servicii oferite

Parodontologie

Implantologie

Chirurgia maxilo-faciala

Laserterapie

Protetica

Estetica dentara

Ocluzologie

Pedodontie

Endodontie

Ortodontie