BioDental Clinic iti ofera posibilitatea de ati trata orice problema de natura dentara, intr-un mediu relaxant si curat. La noi veti fi primit cu caldura dar si profesionalism de catre echipa noastra de medici dentisti.

NOU! Oferim pacientilor posibilitatea de a face abonament la clinica noastra. Dupa nevoile dumneavoastra, puteti alege unul din cele trei abonamente disponibile: Bio-Basic, Bio-Standard, Bio-Premium.

Informatii utile pentru pacienti:
– clinica noastra este situtata in zona Unirii, Centrul Vechi, vis-a-vis de Curtea de Apel (langa fosta locatie Sahara);
– pentru a ajunge la BioDental Clinic puteti lua urmatoarele mijloace de transport in comun: autobuzele 104, 123, 124, 385 sau metroul – Statiile Unirii 1, 2).
– clinica are parcare pentru pacienti. Pentru mai multe detalii apelati la unul din numerele de telefon afisate sau accesati websiteul clinicii.

Servicii oferite

La noi, planul de tratament este stabilit impreuna cu dumneavoastra. Vom incerca sa va oferim mai multe variante terapeutice pentru ca dumneavoastra sa o alegeti pe cea mai convenabila.

BioDental Clinic va ofera servicii stomatologice de urgenta, estetica si cosmetica dentara (albire dentara, fatetari etc.), tratamente profilactice (detartraj si periaj profesional, fluorizari etc.), tratamente de canal radicular, protezari (fixe si mobile), ortodontie, chirurgie si implantologie, parodontologie.

Va aspteptam!